Esküvői csokor

Esküvői csokor, dekoráció

 

A virágok mindig is az életem része volt.
Szenvedélyemet csokrok kötésében élem meg. A virágkötészet a szabadságot jelenti számomra, ahol a kreativitás az elsődleges.
A lehetetlen nem szerepel a szótáramban, ha valamilyen különleges kérés érkezik addig kutatok, keresek, amíg megtalálom rá a megoldást.

Szolgáltatásaim: Esküvői csokrok, dekorációk, ajándék boxok, ajándék kosarak, születés, névnapi csokrok, ballagási csokrok, kegyeleti koszorúk.

 

Hívjon most!
Elérhetőségeim:
Szabó Andrea
+36 30 610 8428

 

Ízelítő az eddigi munkáimból:

 

A menyasszonyi csokor és kiegészítő tervezése az egyik legérdekesebb, legkreatívabb és persze a legszebb feladat!

A menyasszonnyal folytatott beszélgetés során sok minden kiderül, de vannak bizonyos tényezők, amiket figyelembe kell venni a tervezés során: a személyes izlés, stílus, helyszín, a választott ruha, smink. Ez segít megtervezni a menyasszony számára tökéletes menyasszonyi csokrot és kiegészítőket.

A menyasszony magassága és alkata is befolyásolja a tökéletes csokor méretét és formáját. Ez az apróság segít még jobban kiemelni alakját és megjelenésének elválaszthatatlan része lesz. A megfelelő méret és forma összeállítása hatással lesz megjelelenésére, megszépíti és csodálatos kiegészítő lesz az esküvői fotóalbumban.

Virágkötőként az a feladatom, hogy stílushoz és az évszak virágaiból összeállított alternatívákat kínáljunk. Így a csokor ugyanolyan lenyűgöző legyen, mint a megállmodott.

A csokor a menyasszony megjelenésének szerves része, pontosabban ékszer, ami díszíti őt. Ezért fontos a fent említettek figyelembevétele, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen!

Minden kedves házasulandónak sok boldogságot kívánok!

 

Szabó Andrea
Virágkötő

+36 30 610 8428