Kertépítés

Sok kert tulajdonos legnagyobb gondja megtalálni a megfelelő vállalkozót kertjükbe építendő járdára, pergolára, kerti világítás kiépítésére, medencére, öntöző rendszerre, kerti munkákra vagy akár kerítések építésére.

Vállalkozásunk kompletten vállalja kertek építését, A-tól Z-ig!

Önök megtalálják bennünk mindazt a szaktudást amire egy kert építésénél szükség lehet. Így elkerülhető a vállakozók egymásra mutogatása, és a felelőség vállalása is egy kézben van. Minden eszközzel rendelkezünk ami ahhoz kell, hogy egy kert gyorsan és szakszerűen készüljön el!

Építési vállalkozókat meghazuttoló profizmussal készítünk járdákat, kerítéseket, támfalakat és egyéb betonmunkákat. Díszburkolataink széles repertoárral rendelkeznek, az egyszerű szürke parkettkőtől a római mintán át, a nyomott betonig.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően bármilyen ácsmunkát kerti pavilont, pergolát megépítünk.

Kerti lámpákat, csobogókat, öntözés vezérlőket, esőérzékelőket, szivattyúkat vagy akár többszivattyús rendszereket vízszintkapcsolókkal szárazonfutás védelemmel is építünk, beüzemelünk. Speciális megfizethető árú vízmentes védőcsöveket, csatlakozókat használunk. Akár állandó víz alatt lévő elektromos kábeleket is összekötünk megfelelő érintésvédelemmel ellátott csatlakozókkal.

Vállaljuk meglévő medencék rendszeres karbantartását, újak építését, téliesítését napkollektoros fűtésének kiépítését, nemzetközileg elfogadott napelem és napkollektor szerelői szakképesítéssel, gyakorlott szakemberekkel!

Cégünk több mint 12 éves tapasztalattal készít öntözőrendszereket, házi kertekben és mezőgazdaságban is. A Signature (Nelson) rendszer már közel egy évszázada gyárt megbízható költséghatékony rendszereket. Az ötvenes évek óta használják magyarországon ezt a fajtát, a konkurens gyártók nagyrésze csak a 60-as 70-es években kezdett öntözéstechnikával foglalkozni. Ennek fényében tudunk erre a nagy múlttal rendelkező kiforrott Signature rendszerre 5 azaz öt év teljeskörű garanciát adni. Zöldséges kertekben kalapácsos, esőztető, gyümölcsösökben csepegtető, házikertben és parkokban parköntöző rendszert építünk. Akár fóliasátorban mikroőntözés telepítését is megoldjuk. Teraszhűtések beszerelését is költséghatékonyan végezzük. Több mélységben és átmérőben fúrunk kutakat is az öntözőrendszereinkhez, vagy akár családi ház vízellátására, de készítettünk több alkalommal geotermikus fűtéshez szivató és nyeletőkutat is.

Természetesen egyik fő szakterületünk a kertépítés. Kézi erővel vagy akár kissebb nagyobb földmunkagépekkel vállalunk tereprendezést, földcserét. Növényeket szerzünk be a kért méretben darabszámban és a szállítását is megoldjuk. Különlegességek, pálmafák, mediterrán növények vagy akár több százéves olajfa beszerzése sem akadály.

Saját járművekkel szállítunk gyepszőnyeget, sziklát a sziklakerthez, vagy akár ömlesztett komposztot az ültetéshez. A feladatokhoz szükséges anyagokat a több mint tíz év alatt kialakult kapcsolatrendszernek köszönhetően, partnereinktől a lehető legjobb minőségben és áron tudjuk beszerezni!

Különleges munkákban is volt már részünk, vágtunk ki 30m magas kiszáradt fenyőfát kosaras daruról, de építettünk lovarda futtató padlózatát is többszörösen döngölt anyagréteggel úthengerezve kétszer rostált sóder borítással!

Kertjeink különlegessége - gondolva a gyerekekre és házikedvencekre - ahol csak lehet természetes anyagokat használunk. Ültetéseknél saját metszésekből keletkezett komposzttal, vagy algaőrleménnyel tápláljuk a beültetett növényeket és permetezéseknél bio szereket (foghagyma főzet, zsurlófőzet, élő alga) részesítjük előnyben amíg csak lehet.

Galéria

Megnézem a Kertépítés galériát